Зрители искат Гатьо да се върне в "Игри на волята". "Вие го поискахте, ние го връщаме" - отвърнаха от предаването

Pinterest LinkedIn +

Командосът Пеньо Гатевски-Гатьо се сбогува с “Игри на волята”, но зрителите го искат обратно

Един от най-колоритните участници в петия сезон на "Игри на волята" отпадна миналата седмица от екстремното риалити в битка срещу Благомир Мастагарков. Това предизвика вълна от коментари в социалните мрежи - огромна част от зрителите споделят, че предаването няма да е същото без Гатьо. Ето част от коментарите:

Вече няма да бъде забавно жалко... Гатьо ще липсва определено.... 


Откровен, спонтанен, прям, открит, честен, затова стана любимец на голяма част от зрителите.

Гатьо поне е влязъл в игрите със своите си качества, а не с връзки, пари и протекции. Един обикновен човек, с недостатъците си, но искрен, забавен и добра душа. В него подлост и злоба нямаше, за разлика от някои " интилигентни" уж участници. Затова стана симпатичен на хората.


Гатьо в началото зле командва и се мислеше за биг бос но реално Гатьо от всички сезони той е най-издръжливия тип и най-готини колко пъти му се издуха очите дивата река го направи на салата и той въпреки това продължаваше не се отказа нито веднъж респект.

Много мъжка енергия има в него, много тестостерон, което вече е рядкост. 

Симпатичен, енергичен, шумен и прям. По-добър от много други участници.

Бъди здрав и точно такъв, ти си истински. За съжаление, останаха само хитреци в играта. Единственият достоен за игрите. Правилата в движение се сменят и добри играчи отпадат. Успех в живота.

Освен хвалби, има и гневни коментари, които настояват командосът да бъде върнат в играта. "Ей сега наистина ще Ви падне рейтингът. Много хора гледаха предаването само заради Гатьо"; "Много жалко, че отпадна! Създаваше хубава атмосфера в предаването!". Дори има идея да се направи подписка за неговото връщане, съобщава blitz.bg.

Неочаквано от предаването откликнаха на зрителските молби. "Вие го поискахте, ние го връщаме! Гатьо разказва какво да очакваме в днешния епизод на Игри на волята!" - обявиха в страницата на "Игри на волята" във фейсбук и споделиха видеото, което можете да гледате по-долу. След него поместваме и две други видеа с главен герой Гатьо. 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.