„Сделка или не“ се завръща в ефира на „Нова телевизия“, Венета Райкова се похвали с първа победа в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Известният актьор Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в атрактивно обновено студио тази есен

Култовото телевизионно предаване „Сделка или не“ се завръща в ефира на „Нова телевизия“ тази есен с атрактивна визия, нов водещ и много изненади. Любимият български актьор Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в напълно обновено студио, където ги очакват 24 кутии, криещи суми от 1 стотинка до 100 000 лв. Зрителите ще могат да гледат новите епизоди на развлекателния формат всеки делничен ден от 18:00 ч.

Много съм щастлив да бъда водещ на това вълнуващо и много любимо предаване. С нетърпение очаквам да започнат снимките. За мен ще е и голямо предизвикателството, защото в „Сделка или не“ има нюанси между смеха и сериозно. Това е една уникална игра, в която хората едновременно се забавляват, могат да спечелят пари, а зрителите пък - да се разтоварят и усмихнат пред телевизора в края на работния ден“, сподели Ненчо Балабанов в ефира на „Събуди се“.

Междувременно писателката Венета Райкова припомни, че преди години тя е станала първият участник, спечелил максималната сума в играта у нас. С последователите си в социалните мрежи тя сподели още, че в своята книга “Вещицата” е написала цяла глава “Сделка или не”, в която обяснява каква визуализация е използвала, за да познае в коя кутия е печалбата. "За 10 сезона на играта има само 7 човека, които сме спечелили голямата награда, аз съм първият. Помните в “Горещо”, когато идваха ясновидци и гледачки - отказваха да ми гледат на мен, защото казваха, че виждам повече от тях. Година и половина, докато имах проблеми с коленете, прочетох и научих още повече, развих се и се самоусъвършенствах. Създадох нещо, което ще ви е от полза всеки ден и след няколко дни ще ви го покажа" - загатна бившата телевизионна водеща.

„Сделка или не“ стартира излъчването си в българския ефир през 2005 г. За 10 сезона в играта участие са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лева, а 7 щастливци печелят голямата награда. Всеки желаещ да се включи в предизвикателство може да го направи като попълни кастинг форма за участие в предаването.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.