Свещи, цветя и... Бекъм в обятията на друг мъж (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Знаехме си, че ще стане така, още откакто Бекс (David Beckham) се сближи с Армани (Georgo Armani), премести се в Милано и заряза Пош Спайс (Victoria Beckham) да си стои самотна в Щатите.

Ето, че един от секссимволите на световния футбол окончателно обърна... сексуалните си мераци. И за да сме верни на принципа "Око да види, ръка да пипне" (хайде да е само първото), ще ви покажем как Бекс се наслаждава на вана с гореща вода и пяна в обятията на друг мъж.

Другият - това е британският комедиен актьор Джеймс Кордън (James Cordon), който дори стига дотам да прави маникюр и прическа на Бекс, докато двамата се гушкат по халати на романтичния фон на запалени свещи и разхърляни цветчета...


Тук Бекс все още е в обятията на жена си, но докога...

За успокоение на Виктория, всичко това се развива единствено в сюжетната линия на най-новия скеч от рекламната кампания на Sport Relief, чиято основна цел е да привлича повече хора към спортните площадки.

Бекъм обаче най-вероятно трябва да получи горещи благодарности от колегата си Кристиано Роналдо, който доскоро се считаше за любимец номер едно на гейовете по света. След това видео обаче, сме склонни да вярваме, че по върховете в тези не особено престижни класации ще има известни размествания...

Звездите като герои от приказки на Дисни >> 
Star Wars и Adidas - една неповторима комбинация >> 
Дейвид и Виктория в култовата еротична сесия за W Magazine >> 
Вие сте рапър, хирург или гангстер?! Това е вашата кола! >> 
Кристиано Роналдо за Armani Underwear Ads 2010! >> 
Мегън Фокс за Armani Underwear Ads 2010! >>

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.