Сексът вече не е мираж в Big Brother Family (видео 18+)

Pinterest LinkedIn +

След драматичния си старт Big Brother Family реши да смени жанра и премина в еротичния такъв, предоставяйки на зрителите си възможността да видят "как прави секс една порнозвезда".

При това забраненият сюжет се разви в едва втория епизод на шоуто, от който разбрахме, че украинският еротичен модел Анджелина очевидно държи на обещанието си да "полага голото си тяло на показ всеки божи ден".

Нецензурираните кадри, на които брюнетката се отдава на страстите със съпруга си Радослав, ще бъдат излъчени във "Вечерното шоу на Иван и Андрей". Същевременно екс/настоящата двойка Ванеса и Светлин също реши да разпусне в осигуреното им за целта джакузи на фона на романтична светлина и на недоумението на реалния съпруг на Ванеса - Цветелин къде е половинката му.


Хм, винаги сме мислили, че това с цигарата след секс е само за по филмите...

Както е известно, още на старта семейството бе разделено, като всеки от тях бе принуден да заживее за седем дни тайно с бившата си любов (тя обаче се намира в таен апартамент).

И докато едни ближат старите си рани, то други умуват как да се справят с първата си мисия - една седмица да стоят заключени един за друг с белезници и да не ги свалят при каквито и да е обстоятелства. Иначе казано формулата "гледай, българино, сеир, пък ние ще клатим рейтинга" явно си остава актуална и до днес...

TV Наблюдател: BB Family: български сеир Vs. турски сериали
Виж главните герои в Big Brother Family >>

Топ 10 на най-секси Big Brother героините у нас!

Сподели.