"Сватба шоу" – една сериозна постановка, поднесена с усмивка

Pinterest LinkedIn +

"Няма нищо по-сериозно от смеха, музиката и доброто настроение", споделя комикът Ники Станоев. 

След успешното си стендъп комеди шоу "#НИКИГОВОРИ за Музика" актьорът Ники Станоев реши да се впусне в приключението, наречено "Импро". За целта трябваше да се събере с няколко луди артисти и така се роди "Сватба шоу".

Новата постановка "Сватба шоу", която ценителите на сценичното изкуство ще имат възможност да видят, е за сериозните неща от живота. Комедийният импро мюзикъл е уникален проект, който съчетава в себе си много музика и смях. "Това е спектакъл за твоята сватба! Ще поискаш да се ожениш още сега или още веднъж!", приканват създателите на шоу програмата.

"Сватба шоу" не е история за принцесата, която среща принца, а за важните моменти, изпълнени със забавления, разкриват още те. Включени са импровизации на култови песни от времето на "Бийтълс", "Роулинг Стоунс", "Пърпъл", Мадона и дори "легендарни" творения като "Чело коте" и "Бяла роза".

В главната роля влиза звездата от "Домашен арест" Ники Станоев, а компания му правят колегите му Райя Андреева, Красимир Спиридонов, Константин Кучев, Петър Йорданов-Бъни и със специалното участие на публиката в залата... Присъствието на талантливия "разказвач на приказки" гарантира хумор на ниво, запомнящо се преживяване и непредсказуеми изненади на живо. Освен като тв водещ, участник в най-добрия роден ситком и stand-up комеди артист, Ники Станоев е познат на публиката и с няколко участия в холивудски продукции.

Всеки от зрителите на постановката, която е предвидена за 30-ти май от 19:30 часа в "Театро", ще бъде посрещнат с чаша шампанско, обещават организаторите.

Читателите на Avtora.com могат да се възползват от промо код за отстъпка при закупуване на билети за представлението. Публикуваме го специално за Вас: svatbashow30. Побързайте...
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.