Комедия за бандити: Ники Станоев и Стоян Цветков с бурни овации на премиерата на „Опасни шматки“

Pinterest LinkedIn +

Двама луди бандити, които искат да забогатеят, пробват своята изобретателност да изкарат бързи пари

„Опасни шматки“, или двамата безработни кандидат-бандити, в чийто роли влизат актьорите Николай Станоев и Стоян Цветков, са готови да ви спретнат огромно забавление с най-яката комедия. Премиерата на филма на 19 април вече потвърди намеренията им и провокира бурни овации, сълзи от смях и поздравления за майсторската игра.

В продукцията с режисьор Николай Павлов взимат участие също Маргарита Хлебарова, Дарин Ангелов, Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Венци Куцаров, Ивайло Захариев и други.

Главните герои са първи приятели, израснали в крайния столичен квартал „Люлин“. Те си приличат не само по това, че и двамата са симпатични хаховци, но и по мързела си и вечните си  схеми, само и само да не живеят повече в нищета. Поставят си за цел да направят големия удар с крупен обир по време на Великденските намаления.

Очакват ви изключително комедийни, нелепи и абсурдни ситуации, а на финала със сигурност ще си тръгнете като фенове на новите гангстери от „Опасни шматки“.

Ники Станоев и Стоян Цветков

"Много искаме да разсмеем и разведрим хората, защото ежедневието е напрегнато. Не мога да кажа кое е по-трудно - да разсмееш или да разплачеш, но в България имаме нужда да се забавляваме", категоричен е Ники Станоев. С колегата си Стоян Цветков те са се раздали максимално в името на тази кауза и резултатът определено си заслужава.

Интригуващо е и присъствието на гостуващи роли във филма на някои от популярните родни инфлуенсъри. Те се превъплъщават в характерни образи за сюжета, иронизирайки това, което самите те демонстрират в социалните мрежи. Сред тях са Виктория Капитонова, Ивайло Драгиев, Емо Каменов.

Опасни шматки“ е чудесна пародия за всички търсачи на бързите пари и лукса, прекрасно олицетворяваща днешната действителност.

А тук може да се насладите на най-новото парче на Михаела Филева и Alex P, официален саундтрак към филма:


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.