Сутрешен блок (Morning Glory)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2010, 102 мин. Режисьор: Роджър Мичъл Сценарист: Айлин Маккена С участието на: Рейчъл МакАдамс, Харисън Форд, Даян Кийтън и др. Комедия, драма, романтичен

За филма:

Да гледаш Харисън Форд (Harrison Ford) в комедийно амплоа и това истински да те забавлява – макар и да звучи като непосилна задача, крайният резултат е факт и носи името "Сутрешен блок" (Morning Glory).

Заслугата е както на позастаряващата холивудска звезда, така и на майстора на романтичните комедии Роджър Мичъл (Roger Mitchell), който в новия си филм е предпочел да заложи на свежия ситуационен хумор, вместо да залага на поизтърканата в последните години романтична сюжетна линия.

С неповторимия си стил, в битката на легендите срещу Харисън Форд се включва и самата Даян Кийтън (Diane Keaton), а безспорно откритието на филма е лъчезарната Рейчъл МакАдамс (Rachel MacAdams) като непохватна, но адски чаровна продуцентка, която "води парада". В каста откриваме още Джеф Голдблум и Патрик Уилсън.

Историята:

Младата и неопитна Беки Фулър получава възможността да работи като продуцент в западащо сутрешно телевизионно шоу. За да съживи замрялия му рейтинг, тя решава да покани на екрана легендарен водещ и бивша кралица на красотата, само за да установи, че решението й е на път да превърне живота й в абсолютен ад.


Сподели.