SurfacePad - тунинговайте любимия си MacBook с естествена кожа от най-висок клас

Pinterest LinkedIn +

Нали сте виждали онези малки кученца чихуахуа, облечени в мънички дрешки, за да не настинат, гадинките? Е, сега можете да направите същото с компютъра си!… Горе-долу...

На тези страници често ви говорим за калъфи, кейсове и чанти, сейфове и трезори, с които да предпазвате скъпоценните си джаджи. На нещо като следващото предложение обаче сме почти сигурни, че не сте попадали.

TwelveSouth SurfacePad (цена 19 лв., намалена от 59 лв.) е кожено защитно покритие за тази част от лаптопа ви, която се намира под дланите на ръцете ви. Хващаме бас, че ако в момента сте на лаптоп, без да искате погледнахте към тази област. Толкова малко внимание й обръщаме, че на практика забравяме за съществуването й.

Но тя си съществува и има същата нужда от защита, както и други части на лаптопа, предполагаме. Това е и причината за съществуването на SurfacePad. Предотвратяване на екзистенциален дисонанс.

TwelveSouth SurfacePad

SurfacePad е предназначена за Apple компютри и представлява много тънък слой от естествена кожа от най-висок клас, която се поставя около тракпада на вашия MacBook. Трябва сами да си го поставите. Има версии в два цвята – червен и черен –  за MacBook Pro 13 и 15, както и за Air 11 и 13.

Покритието придава качествено нов облик на машината, но това не е единствената му функция. SurfacePad също така предпазва компютъра от драскотини и наранявания - след като премахнете пада, частта, която е била под него, е като нова. Слоят кожа е изключително тънък и по никакъв начин не пречи на работата с MacBook.

TwelveSouth SurfacePad

Преносимите компютри на Apple са достатъчно скъпи, за да осмислят всякакви предпазни мерки. SurfacePad е солидно решение за защита от прах, мазни петна, вода, драскотини и изобщо за дразнещото изхабяване след усилено ползване.

Това определено е един от най-странните аксесоари, на които сме се натъквали. Ако попаднем на протектори за клавишите на клавиатура, ще пишем допълнително.

Купи TwelveSouth SurfacePad за MacBook Pro 15 (черен) ТУК 

Купи TwelveSouth SurfacePad за MacBook Pro 13 (черен) ТУК 

Купи TwelveSouth SurfacePad за MacBook Pro 15 (червен) ТУК 

Купи TwelveSouth SurfacePad за MacBook Pro 13 (червен) ТУК 

Купи TwelveSouth SurfacePad за MacBook Air 13 (червен) ТУК 

Купи TwelveSouth SurfacePad за MacBook Air 11 (червен) ТУК 

Купи TwelveSouth SurfacePad за MacBook Air 13 (черен) ТУК 

Купи TwelveSouth SurfacePad за MacBook Air 11 (черен) ТУК

Сподели.