Супер лъскавата блондинка Натали Трифонова грaбна предаване в ефира на Би Ти Ви

Pinterest LinkedIn +

Натали Трифонова е русокосата красавица, която от новия сезон ще седне в креслото на водещия на Cool…T.

Блондинката с дълги коси и дълги крака ще замести Петя Дикова, която се оттегли от екран в очакване на второто си дете. Същото се отнася и за другото лице на предаването – Поли Гергушева, която също очаква рожба.

В момента, в който и титулярът, и заместникът се оказаха в очакване, на ръководството на медията се наложи да търси ново лице.

Изборът почти категорично паднал върху Трифонова.

Въпреки че до този момент апетитната блондинка е имала значително по-ограничена роля на водеща, от Би Ти Ви сметнали, че тя ще се справи със задачата.

Разбира се, Натали приела с охота повишението в кариерата. За красивата млада дама това е истински успех, след като се явила на кастинг в телевизия съвсем случайно.

Още докато била студентка в първи курс в специалност „Бизнес информатика”, майка й попаднала на обява, че се търси водеща на прогноза за времето в кабеларка. Младата руса амбиция се явила на кастинга. От раз я взели на работа, като лично Минчо Празников я обучавал в занаята.

Много бързо тя напреднала, за да се появи и в национален ефир.

Оказва се, че съдбата има още по-щедри планове за нея, щом от септември ще я гледаме            като водеща на Cool…T.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.