Натали Трифонова няма спирка: ще води и предаване за геймъри!

Pinterest LinkedIn +

Също както Алиса попада в Страната на чудесата, така и красивата Натали Трифонова ще се озове в един необятен свят – този на гейминг индустрията, съобщават ни от bTV. Без да спира да представя прогнозата за времето по телевизията, тя замести и колежките си Петя Дикова и Поли Гергушева в светското предаване "Cool...t", а сега става водеща и на чисто новото предаване "Геймър".

То ще което стартира в ефира на bTV Action на 5 февруари 2022 г. от 17:00 часа. Както подсказва името на предаването, в него ще се обсъждат новини от гейминг индустрията. Ревюта на различни игри ще правят експерти в бранша, няма да липсват и hands-on game play или просто демонстрации на игри. Освен това Натали и гостите й ще разискват и сериозни теми.

В първия епизод на предаването „Геймър“ водещата ще посрещне в студиото не кой да е, а Слави Панайотов или по-известен като Слави от The Clashers. Двамата ще коментират защо Световната здравна организация  наскоро е включила пристрастяването към компютърните игри в списъка на заболяванията. Слави дава примери от първа ръка как човек може да е геймър, без да е пристрастен. Споделя съвети как зрителите могат да постигнат това и на какви признаци трябва да обръщат внимание. Натали и Слави ще премерят сили във VR дуел в играта за виртуална реалност „Beat Saber“.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.