Силвена Роу със собствено кулинарно предаване по bTV. Вижте какво да очаквате от "Моето звездно парти"!

Pinterest LinkedIn +

До седмици bTV стартира най-новото оригинално кулинарно предаване в програмата си – „Моето звездно парти“. То е създадено изцяло по неподражаемия образ на звездата на световното кулинарно изкуство - шеф Силвена Роу.

Кралицата на вкусното и здравословно хранене ще организира специални звездни партита, на които заедно с любими български знаменитости, свързани помежду си по неочакван начин, ще отбелязва различни поводи. Освен да се наслаждават на хубава храна, гостите ще имат и задачата да я приготвят под зоркото око на шеф Роу.

Всички участници ще получават привилегията да готвят заедно с примата на кулинарната сцена и с нейните съвети да създават шедьоври, докато споделят интересни истории за живота си. В уютна обстановка  Силвена ще разказва на зрителите и на своите гости любопитни истории и спомени, като няма да пропуска да споделя и интересни факти за храната. Любителите на експериментите в кухнята ще могат да научат и здравословни рецепти лично от Силвена Роу.

С „Моето звездно парти“ и безценния опит на шеф Роу bTV продължава да следи и да представя световния тренд за балансиран начин на живот и неговото прилагане в света на кулинарията. 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.