Истинска звезда в "Шоуто на Цитиридис": Васил Найденов се включва в двучасовото му новогодишно предаване по bTV!

Pinterest LinkedIn +

Николаос Цитиридис, Ивет Лалова и малката Ая Алексиев от сериала "Татковци" ще бъдат водещи на двучасовото новогодишно издание на "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV. Предаването ще бъде открито от изпълнение на четиримата треньори от „Гласът на България“ – Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат специални гости в предаването и ще коментират музиката през 2021 година.

За музика в новогодишната нощ ще говори и легендата Васил Найденов, а освен него на сцената ще излязат Кристина Димитрова, Есил Дюран, Маги Джанаварова, Прея, Дичо, Наско от Б.Т.Р., Део, Константин и Софи Маринова. Специална изненада ще поднесат „Бабите Шопкини“, които ще представят едно „невиждано и нечувано изпълнение“.

Ивет и Николаос ще обсъдят спортните успехи през годината заедно с олимпийските шампионки от Националния ансамбъл по художествена гимнастика. За доброто настроение на зрителите ще се погрижат също актрисите Мария Сапунджиева и Вяра Коларова.

Николаос отново ще проведе „сериозен разговор“ с децата актьори от сериала „Татковци“, а в дуел със смешки един срещу друг ще се изправят два весели отбора с лица на bTV. В тях ще се включат Радина Червенова, Петър Бакърджиев, Денислав Борисов, Николаос Цитиридис, проф. Тодор Кантарджиев и Алекс Петканова.

Зрителите също ще участват в двучасовото шоу със своите специални пожелания за 2022 година, а предаването ще завърши грандиозно със специален новогодишен поздрав - песен, подготвена от бенда на шоуто с участието на лица на bTV и някои от най-добрите танцьори на България.

Новогодишното шоу на 31 декември е с начало 20:00 ч. След него предстои едномесечна почивка за "Шоуто на Николаос Цитиридис". Новият му сезон ще започне на 31 януари 2022 г. През целия януари в познатия начален час (22:30 ч.) зрителите ще могат да гледат избрани моменти от дигиталните епизоди на шоуто през сезона, които не са показвани досега в телевизионния ефир. 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.