Стилни предложения за малки спални на ниски цени

Pinterest LinkedIn +

Ако притежавате по-малко жилище, това не означава, че не можете да го превърнете в стилно и обичано от вас място. Дори компактните апартаменти носят своя огромен чар, щом са създадени с любов и топлина.

Малката спалня може да бъде едно от най-уютните места в дома. Красива и практична, само с правилното разпределение на пространството от ваша страна. Ако вложите мисъл, можете да я превърнете в стилно място, което, въпреки размерите си, да събере всички ваши вещи. Пространството е нещо от голямо значение. Най-добре би било да го разпределите още когато стаята е празна. Направете си план, нарисувайте си примерна схема и си представете в главата ви как ще изглежда мечтаната спалня. Ако щете легнете на пода, за да усетите енергията на помещението и да решите къде да поставите вашето легло. И не забравяйте да предвидите достатъчно място между вашите мебели, за да може да се минава спокойно. Можете да създадете всичко, което пожелаете, и то на изгодни цени.

След като сте го направили, помислете какви други мебели ще добавите. При всички случаи може би ще искате гардероб. Ако изберете такъв с плъзгащи врати, бихте спестили от мястото. Гардероба изберете преди всичко друго, защото е с най-големи размери, и след това помислете за останалите мебели. Вероятно задължително ще поставите и нощни шкафчета, за да имате максимално удобство в любимата си стая. Помислете дали ще има място за тоалетка. А относно огледалата, можете да ги поставите на вратата или на стената. Издължени, продълговати модели биха придали оптически простор на вашата стая.

Дотук с мебелите, след това идва ред и на цветовете и стила. Хубавото на ремонта на спалнята е, че правите стаята си само и единствено за вас и вашия любим. Съобразявате се с вашите идеи и стил. Това е интимното ви кътче, където нямат място чужди хора и няма нужда да се съобразявате с това как ще изглежда и дали би се харесало. Най-важното е дизайнът да ви кара да се чувствате спокойни и разтоварени. През годините са правени много проучвания и изследвания и е доказано, че цветовете играят важна роля в дома. Те оказват пряко влияние върху чувствата ви и определят настроенията. Добре е да го знаете, когато става дума за ремонт на спални. Едни от най-предпочитаните тонове са в зелената гама, поради това, че е известна със свойството си да успокоява. За вашата по-малка спалня са много подходящи светлите цветове като бяло, екрю и по-бледите нюанси, защото я правят по-просторна. Ако решите да използвате по-тъмни цветове, рискувате обратното.

Ние, от ХОП мебели, предлагаме на своите клиенти спални комплекти за всеки тип темперамент. Имаме модели, които са подходящи за почитателите на изчистения вид, както и за тези, които харесват по-ярките цветове. Помислили сме за всякакъв тип помещения и в онлайн каталога ни можете да откриете спални както за по-малки, така и за по-големи пространства. А за ваше удобство предлагаме доставка до дома ви, както и закупуване на изплащане. И всичко това е на цени, които всеки би могъл да си позволи.

Преобразете спалнята в стилно място, на което да се радвате дълго време с любимия човек. Създайте я с любов и топлина. Направете я кътчето на вашите мечти, и то на ниски цени.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.