Тенденции в обзавеждането на спалнята през 2019 година

Pinterest LinkedIn +

Кой не би искал спалнята в дома му да се отличава със стил и красота, и да е в крак с последните модни тендеции? За да направим това, съвсем не е нужно да разполагаме с космически суми или да превръщаме тази стая в снимка от модно списание. Всичко, което е нужно, е да се съобразим с актуалните трендове в тази насока:

Цветове

"Жив корал" е цветът на 2019 година не само в модата, а и в областта на интериора и спалното обзавеждане. Всяка година през декември учените от института "Пантон" обявяват най-популярния цвят за следващата година и много дизайнери, производители и търговци бързат да направят промени, за да са в крак с новия хит. Новият доминиращ цвят е нежен, действа успокояващо и лесно се комбинира с други цветове. Ето защо той е много подходящ при изработката на спално бельо, както и за основен цвят, в който да бъде обзаведена спалнята.

В магазин Моник можете да откриете голямо разнообразие спални комплекти, които ще ви пленят със своите десени и материи. Сайтът предлага както ежедневни, така и лъскави сатенени комплекти за специални поводи, които също съответстват на модните тенденции през 2019 година.

Материи

Един от водещите трендове за предстоящата година са лъскавите тъкани като сребристо и златисто. Така че, ако искате да бъдете в синхрон с модата, смело избирайте калъфки и чаршафи в изброените материи. Можете дори да си закупите сребристо или златисто домашно облекло, с които ще отговаряте напълно на модните тенденции.

Обзавеждане

Голяма част от модерните решения за обзавеждане на спалнята включват дървени мебели, които остават на почит и през 2019 година. Скриновете, гардеробите и леглата с дървена структура добавят уют и спокойствие в спалнята като за предпочитане са матовите повърхности в неутралната гама, подчертани с цветни и неонови метални елементи. Дървото остава предпочитан вариант и по отношение на подовата настилка, поради разнообразието си от функционални и естетически качества.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.