Steven Spielberg, George Lucas и Harrison Ford заедно и в “Индиана Джоунс” IV

Pinterest LinkedIn +

Три от най-големите имена в кино-индустрията – Стивън Спилбърг, Джордж Лукас и Харисън Форд обединяват силите си за пореден път, за да може четвъртото продължение на великата приключенска сага „Индиана Джоунс” да се появи на бял свят.

След опитите да спаси отвлечените деца от подземните мини в „Храмът на обречените” (Indiana Jones and the Temple of Doom, 1984), да намери оригиналите на десетте божии заповеди, изпреварвайки нацисти, в „По следите на изчезналия кивот” (Raiders of the Lost Ark, 1981) и търсенето на свещенния Граал в „Последният кръстоносен поход” (Indiana Jones and the Last Crusade, 1989), археологът и експерт по окултизма, Д-р Джоунс, ще се впусне в поредното приключение.

Новият обект на издирване е изчезналият древен град Атлантида. Този път действието се развива през 50-те и отново в помощ на Индиана Джоунс се притичва баща му, в ролята - Шон Конъри (Sean Connery).

"Indiana Jones and The Lost Continent" (Индиана Джоунс и изчезналият континент) е първоначално оповестеното заглавие на четвъртата серия и традиционно, режисьор е Спилбърг (Steven Spielberg), продуцент е Джордж Лукас (George Lucas), Индиана Джоунс е Хaрисън Форд (Harrison Ford), а филмът се очаква по екраните през лятото на 2006 г.
Сподели.