"Бриджит Джоунс: На ръба на разума" по българските екрани

Pinterest LinkedIn +

Най-накрая Бриджит Джоунс (Рене Зелуегър, Renee Zellweger) - 30-тина годишна неомъжена, несигурна в себе си, самоанализираща се, тревожеща се за фигурата си кариеристка – е намерила любовното блаженство. В продължение на шест вълшебни седмици, тя е момичето на безупречния адвокат Марк Дарси (Колин Фърт, Colin Firth).

Въпреки отдадеността на Дарси, Бриджит продължва да си задава въпроси за живота, любовта и начина, по който най-прелъстително да си сваля бельото. Открила най-накрая мъжа на мечтите си, Бриджит се изправя пред смущаващото предизвикателство да го задържи при себе си. Пита се: “Какво следва всъщност след това “и заживели щастливо”?

И тъкмо когато започва да й се изяснява, идва съперницата: свенливата и дългокрака нова колежка на Дарси. Неочаквано ревността, несигурността и изкушението – в лицето на бивия шеф на Бриджит, любимеца на жените Даниел Кливър (Хю Грант, Hugh Grant), ще накарат Бриджит да си изгуби съня и здравето в комичен лабиринт от лоши съвети, глупави недоразумения и поредица бедствия, каквито могат да се случват само на нея.

Инфо: SUNNY FILMS


Сподели.