Стефан Илчев спечели сърцата на зрителите с образа на Георги Христов

Pinterest LinkedIn +

Впечатляващи образи, емоционални изпълнения и колоритни моменти поставиха акцент в седмия лайв на "Като две капки вода". Победител за вечерта беше Стефан Илчев, който влезе в образа на титана на българската поп музика – Георги Христов, спирайки дъха на зрителите с недостижими висини при изпълнението на хита "Нямам нужда от много приятели".

Тита изправи публиката на крака с образа на Деси Добрева и народната песен "Ах, къде е мойто либе". В края на изпълнението певицата се просълзи, споделяйки, че именно това е била любимата песен на скъп за нея човек – нейния дядо. Необузданата лудост на рокендрола вдъхнови Мария Илиева за запомнящ образ на култовия вокал на "Aerosmith" Стивън Тайлър. Тя разкри и свой неподозиран талант, като посвири на хармоника по време на изпълнението. Представянето ù провокира специалният гост на журито и звезда на "Откраднат живот" Юлиан Вергов да се поклони пред българската поп певица.

Малко по-късно Мария влезе в изненадващ дует с Милко Калайджиев, който се преобрази в Любо Киров за дуета му с нея – парчето "Alright". "Безкомпромисно изпълнение! Милко е номер 1!", категорично заяви певицата, въпреки че според журито и водещите поп фолк иконата се е престарал с динамичните движения по време на изпълнението. Силни прегръдки и радостни възгласи от мъжете в журито получи Дичо, който направи най-голямата си трансформация от началото на шоуто. Въпреки здравословните си проблеми певецът се преобрази в кралицата на британската поп музика Адел и също вдигна на крака публиката в залата.

Папи Ханс пропътува 50 години назад в българската музикална история, за да се преобрази в младия Бисер Киров, а Петя Буюклиева превърна сцената в парти от дома на Великия Гетсби с парчето на Фърги към едноименния филм. "Дженифър Лопес е много по-труден образ от Тил Линдеман!", призна Деси Добрева, която трябваше да се справи с образа на латино дивата.

Следващата седмица Папи Ханс ще се срещне с най-голямото предизвикателство до момента в шоуто с образа на Слави Трифонов. Дженифър Холидей ще предизвика Петя Буюклиева, а Деси Добрева ще изпее една от култовите песни на Уитни Хюстън към емблематичния филм "Бодигард". Милко Калайджиев ще оглави хорото в следващия лайв с образа на Славка Калчева. Дичо пък ще запее в образа на Володя Стоянов. "O, sole mio" на Лучано Павароти ще прозвучи в изпълнение на Мария Илиева, а Тита ще бъде победителката от "Евровизия" Netta. Победителят за вечерта – Стефан Илчев, на свой ред ще се потопи в дует – този път с Марк Антъни и Тина Арена.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.