Стартира първото българско издание на "Star Academy"

Pinterest LinkedIn +

Първото българско издание на популярното ТВ шоу "Star Academy", беше официално открито вчера, 11.04.05, с впечатляващ концерт в стил МТV - видя Avtora.com. 14-те участници бяха представени от поп звездата Мария Илиева, която показа, че изборът й за титулярен водещ на тв предаването е изключително успешен.

Талантите избрани да участват в риалити шоуто, бяха представени последователно на сцената, посредством кратък спот с кадри от участието им в кастинга за Академията. Още с първото си изпълнение наживо пред публика, те се държаха като настоящи звезди.

Пред гостите в залата и ТВ зрителите, бяха представени и членовете на журито - Данко Йорданов, Алфредо Торес, Веселин Ранков и Лора Джош-Марков, както и директорът на академията - Димитър Станчев. Специален гост за откриването беше и победителят в гръцкото "Стар Академи" - певицата Каломира.

След концерта, "студентите" бяха транспортирани в къщата на „Стар Академи“ в Бояна - бившия дом на "Big Brother". Там претендентите за голямата награда от 150 000 лв. ще трябва да останат 91 дни.

Междувременно, конкурентната bTV успя да реагира на предстоящото шоу по Нова Телевизия с добре премислен ответен удар. Неслучайно точно по времето на седмичния концерт на младите таланти от „Стар Академи“, всеки понеделник ще тече шоуто на доста популярните участници от "Ку-ку академията".

Засега на петимата певци и техните екипи са предоставени 12 предавания за три месеца - точно колкото продължава и шоуто по Нова Телевизия.

Снимки: www.avtora.com
Сподели.