Phil Collins и Sting идват специално за шоуто Star Academy?

Pinterest LinkedIn +

Академията за бъдещи звезди "Star Academy", ситуирана в бившата къща на "Big Brother", отваря врати на 11 април – понеделник.

Началото на риалити шоуто ще бъде дадено в 20.30 ч., с концерт, на който всички участници заедно ще изпеят химна на Академията и по двойки ще представят по една песен.

Различни видове музика, включително и поп-фолк, ще бъдат застъпени в изпълненията на участниците. Часовете в академията ще се водят от постоянните преподаватели Данко Йорданов - пеене, кубинеца Алфредо Торес – хореография, Веселин Ранков - актьорско майсторство и Лора Джош-Марков - английски език. Гост-преподаватели ще са Ангел Заберски-син – музикален педагог, Анастасия Шаренкова – фитнес инструктор, а директор на академията е Димитър Станчев.

Като гост-звезди в българската "Стар академи" са били поканени Бритни Спиърс и Анастейша, но след отказа им се водят преговори с Фил Колинс, Стинг и един от членовете на Rolling Stones, но не лидерът на групата.

Титулярна водеща на предаването е Мария Илиева, която всеки понеделник ще представя всеки от студентите с подготвена от него през седмицата песен. Участниците ще бъдат номинирани от жури, съставено от постоянните преподаватели, а зрителите ще решават кой да напусне. Обявяването на трите предложени за изгонване ще става също в понеделник.

Победителят в шоуто ще вземе целия награден фонд – 150 000 лв. и ще издаде продуциран от шоуто албум. Всички останали 13 студенти също ще подпишат договори за издаване на албум със звукозаписната компания Harbour Islands Records.

Звездното училище ще промени програмната схема на Нова телевизия:

"Стар академи" ще се излъчва всеки ден от 20.30 часа. Щоуто ще има и кратко пряко включване от 17.15 часа, а късната версия от 23.45 часа - "Ало, Стар академи?" - ще се води от Зара от "Биг брадър" и манекенката Мария Силвестър.

В късната емисия ще се представя кратък нецензуриран материал, а зрителите на Нова телевизия ще могат се включат интерактивно в решаване на кръстословица с награди.

Излъчване 24 часа ще тече по специален денонощен канал, включен безплатно в мрежата на Евроком.

Официалният сайт на шоуто www.staracademy.bg стартира в понеделник.


Сподели.