Стартира ново сатирично шоу на БНТ1 с водещ Стефан. А Щерев (Мисия Лондон)

Pinterest LinkedIn +

До няколко седмици в ефира на БНТ1 ще стартира ново сатирично шоу, озаглавено "Падащи звезди". Негов водещ ще бъде актьорът Стефан. А Щерев, познат на киноманите най-вече от ролите си във филмите "Мисия Лондон" (Шейха), "Операция - Шменти Капели', "Втори дубъл" и "Жълто куче", в серийния "Отплата", както и в късометражните "Обичам те" и "Разяреният бик", донесъл му наградата за най-добър актьор в миналогодишния конкурс Done in 60 seconds.

"Падащи звезди" ще представлява комбинация от забавление за цялото семейство, актуалност, сатира и малко провокация. Всяка седмица ще бъдат връчвани награди в различни категории на заслужили и не чак толкова лица, събития, факти и прояви. Тази задача ще бъде поверена на четиричленно жури, в чийто състав ще влизат телевизионни звезди, журналисти, спортисти, политици, филмови критици, редактори на списания, фотомодели, писатели, музиканти и др.

Наред с постоянните категории "Личност на седмицата", "Гаф на седмицата", "Събитие на седмицата", във всяко издание ще има и нови категории – изненада за зрителя. Пример за такива са "Най-мълчалив политик", "Словесна магия", "Неочакван дует" и др. Всяка седмица ще се връчват между 5 и 7 специални статуетки със символа на стилизирана падаща звезда.

В ролята на ко-водещ и репортер "зад кулисите" ще влезе Яна Грудева. Тя ще представя някои номинации, ще участва във връчването на награди и ще прави интервюта с участниците.

Сподели.