Стартира най-големия музикален фестивал за Източна Европа - EXIT 04

Pinterest LinkedIn +Новоизбраният президент на Република Сръбска присъства на откриването на най-големия музикален фестивал за Източна Европа - EXIT 04. Появата на успешния кандидат на демократите - Борис Тадич - предизвика допълнителен интерес към и без това наситеното медийно присъствие.


Началото на фестивалната нощ беше ознаменувано с изключителни фойерверки, които предизвикаха изблици на възторг между присъстващите и очакващите да влязат в крепостта Петроварадин.

За момента преминаха пресконференциите на Голдфрап и Smokin'Joe, като Алисън отказа да даде сравнение между най-голямото музикално събитие на Балканите и фестивала Glastonburry, известен като един от основните в музикалната лятна програма на Европа.

Култовата бристолска група Massive Attack отказа интервюта и пресконференция. MTV Networkс Europe единствени имат правата да излъчват излизането на на тазгодишния EXIT на Massive Attack .

Едновременно, повече от двеста човека ще вземат участие в Семинара на Южно-Европейското Движение MOVE. Заедно с провеждания по същото време в Нови Сад театрален фестивал, те допринасят за атмосферата на един истински нов, общ и
цялостен форум на освободените, мислещи заедно хора на Източна и Южна Европа.

Очакваквайте подробности ...

За Avtora.com от Нови Сад: Нася Грудева

Официален сайт на фестивала EXIT 04
http://www.exitfest.org
Сподели.