Стартира националното турне на Ъпсурт “Ъпсурт с NESCAFE 3в1 на път”

Pinterest LinkedIn +

С концерт в Двореца на културата и спорта във Велико Търново вчера, 10 май, стартира националното турне на рапърите Ъпсурт. Над 2000 фенове на групата изпълниха залата и в продължение на два часа бяха свидетели на събитието, в което взеха участие и гост-музинати.

Първият концерт от турнето на Ъпсурт откри в 20:15 ч. Я-Я Роянов - един от музикантите, съпътстващи триото - чието първо изпълнение беше на кюнец. Нестандартият “музикален инструмент” първоначално озадачи публиката, след което я изправи на крака и предизвика бурни аплодисменти.
 
За да подгреят феновете на сцената се качиха и Лора и Слави от Болфейс с парчето “Нека бъде лято”. Последваха “Моя собствена игра” на Лора, “Нямам шеф” и “Още от деца” на Дичо, за да се стигне до кулминацията на вечерта. Точно в 21:00 часа прозвучаха първоначалните бийтове на класическото “Попфолк” и на сцената се качиха Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч.
 
В последвалите над 90 минути лайф Ъпсурт преминаха през добре познатите хитове от предишни свои албуми като парчетата “Психопат”, “Искам твойто тяло”, “Чекай малко” и “Кълчи кълки”, за да стигнат до лайф промоцията на “Втора цедка”.
 
Лора Караджова и Ицо Хазарта  “Ъпсурт с NESCAFE 3в1 на път” Велико Търново
 
“3 в 1 неочаквано добра комбинация” и “Твойта майка също” Ъпсурт изпълниха с Лора Караджова. За финал момчетата бяха оставили "химна на народа", втория сингъл от последния си албум "Quattro" - “Колега”, който изпълниха със 100%-вото участие на феновете в залата.
 
На безапелационно пожелания от публиката бис Ъпсурт изпълниха повторно “Втора цедка”.
 
Публиката “Ъпсурт с NESCAFE 3в1 на път” Велико Търново
 
Днес, в Русе е вторият концерт от националното турне “Ъпсурт с NESCAFE 3в1 на път”. Следват Варна на 12 май, Сливен на 14 май, Стара Загора на 15 май, Бургас на 16 май и финалният концерт на 18 май в Пловдив, палата №21 на панаирното градче.
 
Билети за концертите могат да бъдат закупени на адрес www.ticketstream.bg с цена от 4 лв. в предварителна продажба и 5 лв. в деня на концерта, както и музикалните магазини „На тъмно” във Варна, Русе и Стара Загора,  „Мюзик център” в Пловдив, “Хип-хоп уеър” в Бургас,  “ Мюзик мания” и «Музикална зона» в Сливен. Лица под 16 години, ще се допускат на концертите с придружител, който също притежава билет.
 
Билети могат да бъдат открити още и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна. В деня на концертите билети ще се продават и на касите на залите на концертите.
 
На адрес www.nescafe.bg феновете на Ъпсурт могат да открият актуални и любопитни новини за турнето и самите артисти.
Сподели.