Стартира хеви метъл купонът в Каварна. Mаnowar пристигат ден преди концерта.

Pinterest LinkedIn +

В черноморския град Каварна започнаха да пристигат множество фенове за фестивала Калиакра Рок Фест. Легендарната метъл група Mаnowar, която ще открие рок събитието, пристига ден преди концерта.

Mаnowar обещаха в Каварна да поставят рекорд за най-дълъг концерт, съобщиха организаторите от Жокер Медиа. Джоуи Де Майо и компания ще изпълнят няколко парчета под съпровода на Оркестър и хор на Софийската филхармония.

Междувременно, на 5 юли ще пристигне и Алис Купър, който ще излезе на сцената на стадион "Калиакра" на следващия ден. Визитата в Каварна ще бележи и старта на предстоящото турне на "бащата на шок рока".

За участието на Slayer в Калиакра Рок Фест организаторите са осигурили специални барабани от Германия. Звездите на траш метъла и шведите от In Flames ще закрият фестивала на 7 юли.

Електронни билети за Калиакра Рок Фест могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria вкл. веригата за офис консумативи Office 1 Superstore.

Сподели.