Star Wars: The Old Republic безплатна от 15 до 19 март

Pinterest LinkedIn +

През следващите четири дни – от 15 до 19 март, хитовата масова онлайн мултиплеър игра от света на Междузведни войни - Star Wars: The Old Republic, която привлече рекорден брой потребители с платен абонамент (един милион) още в първите три дни след премиерата й на 20 декември 2011 г., ще може да бъде играна напълно безплатно.

Желаещите да придобият представа от играта, разрабована от BioWare (Mass Effect, Dragon Age), без да заплащат абонамент, могат да го направят чрез т. нар. Weekend Pass, но не без известни ограничения.

Така например таванът на развитие на героите им е смъкнат до 15-то ниво, на Crew уменията им – до 40 (съответно няма да трупат Legacy XP), а достъпът до услуги като Galactic Trade Network и повечето видове чатове е напълно отрязан (с изключение на локалния, груповия и гилдовия).

Ограниченията не засягат избора на игрални класове (те са осем на брой) и въпреки тях играчите ще могат да влязат в стълкновение помежду си в PvP Warzones, както и да обединят усилия в изиграването на първия Flashpoint - The Esseles или The Black Talon.

В момента таксата за едномесечен абонамент за The Old Republic е в размер на €12.99, за тримесечен - €35.97, а за половингодишен - €65.94.

По данни на издателите на играта, Electronic Arts, през февруари броят на потребителите с платен абонамент е достигнал 1 700 000. Освен с факта, че стана първата платена MMO игра, регистрирала 1 000 000 потребители до 72-рия час от старта й, The Old Republic намери място в Книгата с рекордните на Гинес и с безпрецедентния брой на предварително записаните за геймплея й реплики – над 200 000.

Желаещите да инсталират играта с Weekend Pass трябва да имат предвид, че свалянето й може да отнеме няколко часа.


Сподели.