Еди Мърфи в A Thousand Words закова потресаващ анти-рекорд (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Току-що издаденият нов филм с Еди Мърфи, A Thousand Words, стана първата кино продукция с актьор от подобна величина в главната роля, с Rotten Tomatoes рейтинг от 0/100, или иначе казано първият филм, получил само и единствено рецензии в изцяло негативен тон.

Към 14 март – пет дни след премиерата й по големите екрани в САЩ, комедията на Paramount Pictures, заснета с бюджет от около $40 млн., поддържа tomatometer от 0%, основаващ се на критическите рецензии на 43 медии, в това число Hollywood Reporter, Entertainment Weekly, Hollywood.com, Vulture и Filmcritic.com.

tomatometer е еквивалентът на MetaScore или най-просто казано средноаритметичното число, генерирано от популярния специализиран сайт Rotten Tomatoes, въозснова оценките на критиците.

Все пак не бива да се омаловажава фактът, че аудиторията в кино салоните дава доста по-добра оценка на A Thousand Words (средно 60/100 от 10 168 гласували), както и че според Metacritic рейтингът й е 26/100 (въпреки че в случая той е базиран само на 17 рецензии).

Лентата дебютира под No.6 в боксофис класацията на Северна Америка с приходи в размер на $6.2 млн., с което подобри постиженията на предишните два филм на Еди Мърфи - Imagine That ($5.5 млн.) и Meet Dave ($5.2 млн.).

В България A Thousand Words, чиято сюжетна фабула е изградена около проклятието, което се стоварва на главата на устат и манипулативен литературен агент при поредната изречена от него лъжа, е с премиерна дата 23 март и заглавие "Хиляда думи".


Сподели.