Сталоун потъна в мистериите на Едгар Алън По

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) се захвана с доста нетрадиционен проект.

В интервю за Empire той съобщи, че ще заснеме филм, посветен на живота на знаменития писател Едгар Алън По (Edgar Allan Poe). Сталоун ще бъде режисьор и продуцент на лентата, но няма да изпълнява главната роля в нея.

"Първо се поуморих и нямам енергия да се снимам толкова често, а и не бива да забравяме, че По все пак е починал на едва 39-годишна възраст. Това логично ме вади от състава", пошегува се актьорът.

За сметка на това обаче, явно режисьорските опити на Сталоун няма да спрат дотук.

След като работи над екшъна The Expendables, Слай ще пристигне в България за снимките на петата част на хитовата поредица Rambo, в която ще играе главната роля.

Едгар Алън По е сред най-популярните американски писатели. Той е известен най-вече с мрачните си разкази, изпълнени с мистерии, и се счита за основател на криминално-фантастичния жанр в литературата. Умира на 39 години, а смъртта му остава загадка и до днес.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.