Списание "Блясък" връчи първите си годишни награди

Pinterest LinkedIn +

Снощи, 1-ви декември, в столичния Интер Експо Център се състоя церемония по раздаване на първите годишни награди на популярното списание "Блясък".

Водещи на събитието бяха известните "Господари на Ефира" Васко Мавриков и Албена Михова, превъплътила се в почти всички дами в скечовото шоу "Бай Брадър 2".

Общо девет бяха категориите, в които известни личности получиха призове: "Дебют”, "Тяло”, "Усмивка”, "Целувка”, "Звездна двойка”, "Скандал”, "Поза”, "Звезда на Блясък” и "Блясък в очите".

За да връчват и получават награди, се изредиха много от познатите лица от телевизионния екран; музиканти, артисти, светски личности, герои от Big Brother и Star Academy.


Aзис на наградите на списание "Блясък" Снимки: Аvtora.com

Една от най–атрактивните категории, "Скандал на Блясък”, наистина завърши със скандал. След като Део и София /екс-"Рекламна пауза"/ поканиха на сцената актуалните участници в Big Brother - Мариян и Елена, разбивачът на женски сърца се качи по стълбичката, придружен от новата си любов – Мая, която го държеше за ръка.

Евгени Минчев пък падна в краката на Азис и заедно с манекенката Снежина Вълчева му поднесе отличието за "Поза на Блясък”. Азис отнесе своята награда, придружаван от 10-членна охрана начело с популярния напоследък мачо - Ачо.

Лично генералният директор на издателството "Санома Блясък България" г-н Димитър Друмев и главната редакторка на "Блясък" Ани Кожухарова обявиха голямата нарада - „Звезда на Блясък”, а статуетката беше присъдена на фолк примата Ивана, която обаче не се появи.

За настроението на присъстващите се погрижиха Руши Видинлиев, Каризма, Азис, Румънеца и Енчев, Устата, който направи промоция на най-новата си песен и Ивана.

Церемонията ще бъде излъчена на запис на 23-ти декември по Канал 1.

Годишни награди на списание "Блясък" - 2005:

Дебют - Star Academy
Тяло - Нели от Туистър /бТВ/
Усмивка - Азис
Целувка - Клавдия и Иво от Star Academy
Звездна двойка - Мариела и Даниел от Star Academy
Блясък в очите - Гери /"Огледала"/
Скандал - Мариян и Елена от Big Brother
Поза - Азис
Звезда на Блясък - Ивана

Сподели.