Спилбърг се завръща с нов филм за извънземни! Виж трейлър на секретния проект Super 8!

Pinterest LinkedIn +

Геният на световното кино Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) отново напомни за себе си.

Близо 30 години след успеха на "Извънземното", Спилбърг се завръща с проекта Super 8, на който макар официално да е само продуцент, е публична тайна, че стои изцяло зад реализацията му.

Въпреки подписаните договори за пълна конфиденциалност от всички имена, свързани с филма, информация за сюжета изтече - историята разказва за три деца в градче в Охайо, които със своята Super 8 камера случайно заснемат извънземно същество.


Тези двамата са класика сами по себе си, но когато се съберат, е логично да чакаме шедьоври...

Разбираемо е, че лентата няма как да избяга от сравнението с култовия "Извънземното", макар този път на режисьорския стол да стои Джей Джей Ейбрамс, който също така е работил и над сценария.

В каста пък няма кой знае колко популярни имена - Ел Фанинг, Кайл Чандлър, Ноа Америх, Зак Милис и компания все още търсят своето място под слънцето, но това съвсем не омаловажава факта, че очакванията към проекта определено са доста високи.

Филмът, чиито снимки вече стартираха в Калифорния, ще се появи на екран през лятото на 2011 година, a дотогава може да разберете какво ви очаква, ако изгледате трейлъра. 

Сподели.