Спилбърг и Питър Джаксън обединиха усилия! Трейлър на "Приключенията на Тинтин"

Pinterest LinkedIn +

Две от легендите на Холивуд - носителите на Оскар Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) и Питър Джаксън (Peter Jackson), обединяват усилия в създаването на едно епично 3D заглавие - "Приключенията на Тинтин" (The Adventures of Tintin).

Вдъхновени от популярната комиксова поредица на белгийския художник Ерже, тандемът ни среща със скрити мистерии, опасни престъпници и древни тайни, вдъхвайки живот на класическите премеждия, омагьосвали поколение след поколение, с уникалната си смесица от екшън, хумор и дръзки въздушни каскади.

Историята в "Приключенията на Тинтин" проследява младия и любопитен репортер Тинтин и вярното му куче Снежко, докато двамата разкриват грандиозна тайна, скрита в макет на кораб.

Компютърно генерираната версия на Стивън Спилбърг едва ли щеше да е толкова епична без гласовете на звезди като Даниъл Крейг (Daniel Craig), Джейми Бел (Jamie Bell), Анди Съркис (Andy Serkis), Саймън Пег (Simon Pegg) и много др.

Зад режисурата на "Приключенията на Тинтин" застава самият Спилбърг, който реализира сценария на Стивън Мофат и тандема Едгар Райт - Джо Корниш, а компания на Стивън Спилбърг като продуцент на лентата правят Питър Джаксън и Катлийн Кенеди.

За финал, не можем да не споменем, че верен на амплоато си да работи с размах, Стивън Спилбърг изразходва за създаването на филма бюджет от 130 милиона долара. Официалната премиера на лентата у нас е на 4 ноември, дотогава - традиционната порция кадри и трейлър с БГ субтитри.


Сподели.