Бен Стилър и Еди Мърфи с обира на века в "Кинти в небето" (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Бен Стилър (Ben Stiller) и Еди Мърфи (Eddie Murphy) повеждат звездния актьорски състав в новото предложение на култовия режисьор Брет Ратнър (Brett Ratner) - "Кинти в небето" (Tower Heist).

Според сюжета на комедията, след като персоналът в луксозна сграда в Сентрал Парк разбира, че милиардерът от последния етаж е откраднал пенсиите им, те замислят идеалното отмъщение - обир, чрез който да си върнат загубеното.

В "Кинти в небето" компания на Бен Стилър и Еди Мърфи правят по-малкият от братята Афлек - Кеси, Матю Бродерик (Matthew Broderick), Тиа Леони (Tea Leoni), Майкъл Пена, както и Габи Сидибе, която бе номинирана за Оскар още при дебюта си в хитовия Precios от 2009 година.  

Режисурата на филма, както вече споменахме, е дело на Брет Ратнър, с чиято биография едва ли би следвало да се занимаваме по-подробно. Достатъчно е само да споменем, че именно той е създател на легендарната sci-fi поредица "Ловци на духове" (Ghost Busters).

Надяваме се всичко изброено до момента да е привлякло вниманието ви, а в допълнение разгледайте кадрите от филма, постерите и най-вече - БГ трейлъра.


Сподели.