Spigen телескопичен селфи стик – като продължение на ръката ви

Pinterest LinkedIn +

Пръчките за селфита са нещо доста странно – уреди, чиято единствена функция е да държат телефона ни по-далеч от нас. Макар че на втори прочит това не е чак толкова лоша кауза...

Самият факт, че повечето хора на планетата имат по две ръце със сравнително приемлива дължина, би трябвало да премахва нуждата от селфи стик. Наличието на други хора наоколо (понеже човеците все пак са социални същества) също би трябвало свежда необходимостта от нещо такова до нула. И все пак те са сред нас.

Както често казваме на тези страници – ако просто трябва да имаш нещо, то поне вземи най-добрата му версия. Що се отнася до не особено претенциозната категория на самоснимачните пръчки, разтегателният прът Spigen Ultra Compact Foldable Selfiestick (цена 59 лв.) е на челните места сред претендентите.

Основното предимство на устройството е, че се разпъва. Можете да го разгънете до 80 сантиметра, което си е кажи-речи още една ръка разстояние.


Снимките се правят чрез бутон, разположен в основата на дръжката. По този начин не е необходимо да нагласявате телефона си в режим на самоснимачка. За целта първо трябва да свържете телефона и стика (пуснете тиксото, говорим за Bluetooth).

"Главата" на джаджата може да поеме iOS или Android дивайси с широчина до 3 инча. След като поставите смартфона си в гнездото, можете да го завъртите практически под всякакъв ъгъл. Това е най-високотехнологичната част на устройството, но и най-скучната, така че няма да говорим повече за нея.

Невероятно, но факт: този селфи стик има вградена батерия, която може да се зарежда през Micro USB кабел. Намираме това, че една пръчка се нуждае от батерия, за особено забавно. Да, да, знаем, че е заради Bluetooth-а, но пак е доста комично.

Ако държите снимките от последната ви ваканция да са нещо повече от вашата глава, заемаща 90% от кадъра, както и някакъв размазан фон, и абсолютно отказвате да предадете телефона си на друго живо същество дори за секунда, то може би трябва да се замислите за селфи стик. Освен това с него можете да ръчкате хора в бъбреците от разстояние, а това винаги е забавно.

Купи Spigen Ultra Compact Foldable Selfiestick ТУК

Сподели.