Speedy J и Alexander Kowalski захранват с техно Spirit Of Burgas

Pinterest LinkedIn +

Техно организацията Renesanz ще се погрижи за програмата на основната денс сцена на закриващия трети ден в тазгодишното издание на фестивала Spirit Of Burgas.

Хедлайнер на 16 август ще бъде холандският техно продуцент Speedy J, записвал и издавал за лейбъли като Warp, NovaMute и Plus 8.

Специални гости на третата вечер на Spirit Of Burgas 2009 са още немският диджей Alexander Kowalski и Mario Ranieri от Австрия. Зад пулта ще застанат и домакините от Renesanz, в лицето на Balthazar и JackRock, както и Stephan Panev с откриващ сет.


Speedy J

Денс сцената в първата нощ на Spirit Of Burgas 2009, на 14 август, ще бъде посветена на дръм енд бейс звученето. Тогава своите умения ще демонстрират лондонският дръм енд бейс изпълнител, продуцент и диджей - LTJ Bukem, неговият дългогодишен партньор MC Conrad, както и Sub Focus.

Предстои да стане ясен и афишът за денс сцената на 15 август, който ще бъде изготвен от артистите от Метрополис.

По отношение на основната сцена - до момента е официално потвърдено участието на култовата американска група Faith No More, която ще свири на 14 август и The Fun Lovin' Criminals, които ще са хедлайнерите на 15 август.

Сподели.