Спечели Harley Davidson Iron 883 на Каварна Рок Фест!

Pinterest LinkedIn +

Ясен е моделът на мотора, с който ще се сдобие един от феновете на Каварна Рок Фест 2010, посетил събитието с тридневен билет.

Harley Davidson Iron 883 ще пристигне ден преди началото на фестивала и ще бъде изложен на стадиона в Каварна. В традиционната вече томбола може да участва всеки, който има закупен тридневен билет.

През 2009-та късметът се усмихна на 25-годишната Силвия Дамянова от София - верен фен на рока и редовен посетител на Каварна Рок Фест през годините.В програмата на Каварна Рок Фест 2010 личат имената на 13 рок банди. На 23 юли ще видим Таря Турунен (Tarja Turunen), Доро Пеш (Doro Pesch), Epica и Leaves’ Eyes, подкрепени от Atrocity.

На 24 юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Destruction - "светата троица" на немския траш метъл, а преди тях на сцената ще стъпят и Korpiklaani. Във финалния ден - 25 юли, ще посрещнем четири банди - Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.

Билетите за Каварна Рок Фест 2010 са в продажба, а цената им е както следва: еднодневен билет - 40 лв. и тридневен билет - 90 лв. Местата, на които могат да бъдат закупени, са в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.

Купи еднодневен билет за 23 юли>>
Купи еднодневен билет за 24 юли>>
Купи еднодневен билет за 25 юли>>
Купи тридневен билет>>

Сподели.