Iron Maiden пускат The Final Frontier на 16 август, показаха обложка и траклист

Pinterest LinkedIn +

Премиерната дата на новия албум на Iron Maiden - The Final Frontier, е официално потвърдена - 16 август.

Музикантите показаха и обложката на проекта, като в артуърка има илюстрации на световноизвестния британски художник Мелвин Грант (Melvyn Grant).

За да отбележи всичко това, бандата дава едно от новите парчета - El Dorado, за безплатен даунлоуд от официалния си сайт в интернет.

"El Dorado ще даде представа за предстоящия ни албум. Парчето ще бъде включено в сета на нашето световно турне Final Frontier World Tour и си мислехме, че ще е велико да благодарим на всички фенове и да ги настроим на The Final Frontier настроение, като им дадем предварително тази песен - преди турнето и премиерата на албума", коментира вокалът Брус Дикинсън (Bruce Dickinson).Световното турне The Final Frontier World Tour започва на 9 юни в Далас с 25 шоута в големите градове в САЩ и Канада. След това обиколката ще се пренесе в Европа - първата дата е 30 юли в Дъблин, ще включва гигове на избрани фестивали и стадиони, като краят на тази част е във Валенсия, Испания на 21 август.

30 години след дебютния им албум от април 1980 година, The Final Frontier ще бъде 15-ти поред студиен албум за Iron Maiden.

Траклист The Final Frontier:

1. Satellite 15.....The Final Frontier
2. El Dorado
3. Mother Of Mercy
4. Coming Home
5. The Alchemist
6. Isle Of Avalon
7. Starblind
8. The Talisman
9. The Man Who Would Be King
10. When The Wild Wind Blows

Албумът ще бъде на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ EMI

Сподели.