Любимците на народа - семейство Кузмови спечелиха първия сезон на Big Brother Family

Pinterest LinkedIn +

Семейство Кузмови - гробарят Веско и половинката му Ели, спечелиха Big Brother Family, а с това и Голямата награда в шоуто този сезон - 200 хиляди лева, семеен автомобил и нов апартамент.

Пловдивчаните, които още преди решителната битка бяха считани за любимците на народа, потвърдиха статута си, събирайки 68% срещу 32% зрителска подкрепа в конкуренцията на другата двойка, останала до последно в борбата - семейство Колеви.

Първи от четиричасовото шоу отпаднаха Стефанови (Диана и Добрин), чиято непретенциозност явно се видя скучна на публиката, а задачата им - представяне на страстни латино танци, бе твърде далеч от очакванията.

Малко по-късно надпреварата напуснаха и Чипеви (Сашка и Павлин от Етрополе), които трябваше да убедят зрителите в любовта си, впускайки се в искрено попфолк обяснение един към друг. Така в спора за Голямата награда останаха именно Кузмови срещу Колеви.

Последните са врели и кипели в подобни битки - Цончо е бившият учител по бойни изкуства на премиера Бойко Борисов, а София дълго време е работила като пи-ар на партньор на Доналд Тръмп, докато Кузмови са типичните представители на средностатистическата извадка от народа.

Е, в крайна сметка шоуто завърши, грабнаха Наградата и всички освен зрителите спечелиха по нещо. Ние пък просто се нагледахме на възможно най-пошлия сезон на шоуто, сътворен изцяло под мотото "целта оправдава средствата".

Навремето Сталин бе казал "Победителите не ги съдят", ние можем само да го допълним с още по-прочутата максима от римско време "Дай на народа хляб и зрелища"... И макар хлябът да е съмнителен, то зрелищата определено ги имаше... макар и да не бяха повод за гордост...

Сподели.