Чака ни кървава драма! Днес е финалът на Big Brother Family!

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер (10 юни) най-сетне ще разберем кое ще е семейството, което ще си тръгне от Big Brother Family с Голямата награда - 200 хиляди лева, семеен автомобил и апартамент.

Като за последно обаче, продуцентите са ни приготвили затормозяващо дълго шоу, което вярваме, ще бъде порядъчно накъсвано от реклами - стартът е точно в 18:00, а финалът е предвиден за 23:00 часа.

Единствено новинарската емисия "Календар" ще смути спокойствието на Ники Кънчев и компания 60 минути след началото. Иначе и този път претендентите за краен победител ще имат възможността да порадват зрителите с трагикомични изпълнения.


Накрая ще оцелее само един (всъщност двама)...

Кузмови ще изпълнят етюд, представящ възходите и паденията на живота (съмнява ни да успеят да представят шоуто в пълната му светлина), Колеви ще се раздрусат с популярни български народни танци, Чипеви ще пеят "И това е любов" на попфолк звездата Константин, а Стефанови ще се впуснат в страстни латино танци.

Кой обаче ще има желание да танцува след края на шоуто, ще разберем малко преди 23:00 вечерта. Нека спечели най-достойният или поне най-малко излагалият се през изминалите месеци...

Oще от Големия брат:

Сподели.