Спечелете пътуване до един от най-големите Dota 2 турнири в Европа!

Pinterest LinkedIn +

ESL България и GNation отправят предизвикателство към българските геймъри – да вземат участие и да покажат своите умения в специалния турнир по Dota 2, който може да ги поведе по стъпките на световния шампион Иван "Mind_Control" Иванов.

Двудневната надпревара, която започва на 7 октомври от 16 ч., ще даде възможоност на всеки български Dota 2 отбор да се състезава за уникално по рода си изживяване. Голямата награда в турнира е пътуване (транспортни разходи и настаняване) до Хамбург (28-29 октомври), както и специално организиран ексклузивен достъп до ESL One Hamburg 2017.

Турнирът ще бъде на принципа на двойна елиминация във формат 5v5, при който отбор отпада след две загуби. Записването вече започна на адрес: http://esl.gg/TriptoHamburg, а крайният срок е денят на състезанието.

Отборът победител в съвместния турнир на ESL България и GNation ще има възможност да гледа да гледа на живо тима на българина Иван "Mind_Control" Иванов − световните шампиони "Team Liquid", които победиха китайския отбор "Newbee" в големия финал нa "The International 2017" и спечелиха грандиозната сума от 10 млн. щатски долара. Към тях ще се присъединят Стоян Траянов a.k.a AGmurdercore и Марто Тонев a.k.a http://strangera.com, които ще отразят най-интересните моменти от международното състезание.

ESL ONЕ Hamburg 2017 е първият "major" турнир от новия състезателен сезон по Dota 2, в който към момента общата сума от обявени парични награди надхвърля 17,4 млн. щатски долара. Очаква се сумата от наградни фондове за Dota 2 сезон 2017/2018 да е над 50 млн. щатски долара.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.