Sony обявиха първите порции с допълнително съдържание за Resistance 3

Pinterest LinkedIn +

В деня на рилийза на PS3 ексклузивния шутър от първо лице Resistance 3 в САЩ, изпреварващ появата на третата игра от поредицата на Incomniac Games на Стария континент със 72 часа, Sony Computer Entertainment обявиха, че на 4 октомври играчите ще могат да се сдобият както с първото платено DLC, Survival, така и с две безплатни допълнителни карти.

Survival ще добави към игралното преживяване още един режим, наречен Invasion, при който целта на участниците в действието – хора и извънземни, ще бъде да завладеят и запазят в свое владение колкото се може повече контролни пунктове за колкото се може по-дълго време. Ъпдейтът ще включва също нов мултиплеър Skin Pack и статична XMB тема и ще може да бъде закупен за $4.

На същата дата притежателите на копие от Resistance 3, чийто мултиплеър режим поддържа пет разновидности - Team Deathmatch, Chain Reaction, Deathmatch, Breach и Capture the Flag, с капацитет от 16 играчи, ще могат да изтеглят безплатно и две нови карти под формата на пач.

Коментирайки недоволството на отделни играчи, че Invasion Mode не е бил включен в оригиналното копие на Resistance 3, Insomniac обясниха в Twitter, че този режим е разработен след момента, в който играта е била обявена за златна, и финансиран с отделен бюджет, отпуснат специално за целта.

Сподели.