Собственикът на Avtora пропя

Pinterest LinkedIn +

Популярният IT бизнесмен и издател на Avtora.com Славчо Панов пропя и то съвсем не лошо. Доколкото успяхме да узнаем от него, той има музикални заложби от ранна възраст, но както самият той се шегува: "След това пораснах и се видя, че няма нищо да излезе от мен…".

Славчо е завършил музикална гимназия в град Лом със специалност вокал и пиано и след това висше образование "Кино и ТВ операторско майсторство". В семейството му е имало няколко музиканти, което подсказва, че талантът му е по наследство.

Той сподели на стената си във Фейсбук, че въпреки музикалните си заложби винаги се е съмнявал в способностите си и е решил да провери на какво вокално ниво е, избирайки си една изключително трудна песен, а именно "The Handler" на британската рок група "Muse".

Славчо Панов вече има опит с изявите зад гърба си. Собствени комедийни предавания по кабелни телевизии в родния град, участия в театрални спектакли, оперети са част от тях, за известно време е бил и вокалист на местна рок група.

Сега е собственик на дигитална агенция Уебсайт Дизайн и издател на Avtora.com, Bpost.bg, Smartnews.bg и други.

Въпреки че е критичен към резултата, сравнявайки го с оригинала, отзивите за неговото изпълнение са повече от добри. Чуйте го и вие:


Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.