Вижте сюрреалистичния клип на Любо Киров към новата му песен "Целуни ме"!

Pinterest LinkedIn +

Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов албум Любо Киров представя и видеото към “Целуни ме“ - сюрреалистичен разказ за отношенията между двама души, в който целувката е едновременно истински копнеж и липсващ елемент.

Клипът е по идея и сценарий на самия Любо, режисьор е Людмил Августинов, а в главните роли влизат актьорите Боян Арсов и Стефания Кочева. Кадрите оставят зрителя да гадае кой от двамата герои е реален и кой вече не съществува в живота на другия.

Поради огромния интерес към предстоящия концерт на Любо Киров в Античния театър в Пловдив на 15-ти май, който бе разпродаден за 6 дни, обичаният български изпълнител обяви и дати за национално турне през юни и август. То ще стартира в София на 4-ти юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по 2 дати. По време на концертите Любо ще представи част от песните от предстоящия си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си хитове.

Ето и датите на турнето на Любо Киров
04.06 / София / Sofia live club
05.06 / София / Sofia live club
15.06 / Пловдив / Античния театър
21.06 / Пловдив / Античния театър
16.08 / Бургас / Летния театър
18.08 / Варна / Летния театър

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.