Snoop Dogg пусна безплатно мобилно приложение за "снупификация"

Pinterest LinkedIn +

След Snoop Lion Reincarnated: Track Notes App on iPad американският рапър, актьор и бизнес предприемач Snoop Dogg пусна още едно мобилно приложение – Snoopify.

Въпреки сходството с името на Spotify приложението, което вече е налично за безплатен даунлоуд с App Store и Google Play, има съвсем различно предназначение от това на платения стрийминг сервиз.

Зад това име се крие редактор за цифрови фотографии, чрез който феновете на култовия рапър могат да манипулират своите снимки, придавайки им Snoop изглед, и да ги споделят със своите приятели чрез Instagram, Facebook и Twitter.

По-късно тази година потребителите на iOS или Android устройство, както и Xbox 360 и PlayStation 3 геймърите ще могат да сложат ръка и върху Way of the Dogg – екшън игра с 20 нива, в които бийтът на музиката и бруталните битки са едно цяло и въвличат играчите в пълнокръвно Snoop Dogg преживяване.

Най-големите фенове на рап/реге звездата могат да изпитат подобно и в Tekken Tag Tournament, сред чиито нива има такова, вдъхновено от Snoop.

Сподели.