Snitch

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013. Режисьор: Рик Роман Уайг Сценаристи: Джъстин Хейт и Рик Роман Уайг С участието на: Дуейн Джонсън-Скалата, Сюзан Сарандън, Бенджамин Брат, Бари Пепър, Майкъл Кенет Уилямс, Харолд Периню и др. Екшън, трилър.

За филма:

Режисьорът на In the Shadows и Felon - Рик Роман Уайг - отново поднася на феновете си зрелищен екшън трилър. Snitch е вдъхновен от действителни събития, а сценарият на лентата е дело на Уайг и номинирания за награда БАФТА Джъстин Хейт, познат с работата си над Revolutionary Road и The Lone Ranger.

Начело на актьорския състав на Snitch е Дуейн Джонсън-Скалата, когото повечето от вас вероятно са гледали в The Scorpion King и Journey 2: The Mysterious Island и предстои да видим в G.I. Joe: Retaliation. Партнират му носителката на "Оскар" Сюзан Сарандън (Dead Man Walking, Cloud Atlas), Бенджамин Брат (Private Practice) и Майкъл Кенет Уилямс (Boardwalk Empire).

Историята:

Несправедливо обвинен в разпространяване на наркотици тийнейджър е застрашен от най-малко десетгодишна присъда. Готов на всичко, за да защити сина си, бащата (Дуейн Джонсън) на момчето сключва сделка с прокуратурата. Той трябва да рискува всичко, внедрявайки се в наркокартел, за да намери информацията, която ще осигури свободата на сина му.

Сподели.