Sly Collection излиза в PSN на 29 ноември

Pinterest LinkedIn +

Издадената през ноември 2010 г. колекция от HD ремастерирани PS3 версии на първите три игри от платформ стелт сериите Sly Cooper, произведени за PlayStation 2 от Sucker Punch Productions (Infamous), ще излезе в дигитален формат в PlayStation Netowork на 29 ноември.

Целият сет ще се продава за $30, но всяка от игрите, включени в него - Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves и Sly 3: Honor Among Thieves, ще може да бъде закупена самостоятелно срещу една трета от тази цена.

Работата по ремастеринга на игрите от сериите Sly Cooper, издадени в периода 2002 – 2005 г., е осъществена от независимото калифорнийско студио Sanzaru Games, основано през 2007 г., няколко месеца преди появата на първата им оригинална игра - Ninja Reflex. Същият екип в момента разработва четвърта игра от поредицата за синия енот Слай и неговата банда, включваща костенурката Бентли и розовия хипопотам Мъри. Озаглавена Sly Cooper: Thieves in Time, тя ще бъде издадена за PlayStation 3 в средата на 2012 г.

През март тази година излезе още една PS3 игра с участието на Слай, който подобно на всички свои предци е изкусен крадец и заедно с Бентели и Мъри си изкарва прехраната чрез обири. Произведена от Nihilistic Software, PlayStation Move Heroes е кросоувър продукция, обединяваща герои и сюжетни нишки от игрите за Слай и поредиците Jak and Daxter и Ratchet & Clank.

В ремастерираните версии на първите три игри от Sly Cooper сериите не са направени никакви промени по същинската игра и сюжета й, но благодарение на работата на Sanzaru всяко от заглавията поддържа резолюция 720p и 3D графика (както и 60fps, но в нормален режим).

Сподели.