Hydrophobia Prophecy вече е в PSN, безплатна за PS Plus абонати

Pinterest LinkedIn +

Преработената и подобрена PS3 версия на първоначално издадената ексклузивно за Xbox 360 екшън адвенчър игра Hydrophobia вече е налична в PSN срещу $7.99 – цена с 20% по-ниска от тази, на която се продава в XBLA и с 33% под тази на PC версията й, издадена през месец май т. г.

До края на ноември PlayStation Plus абонатите могат да се сдобият с Hydrophobia Prophecy, която може да бъде играна и с PlayStation Move, безплатно.

В допълнение към усъвършенстваната графика и  променената механика на геймплея, PS3 потребителите, които се играли Hydrophobia на някоя от другите две платформи, ще установят извършените редакции по сюжета й, чрез които е постигната по-голяма дълбочина на историята, алтернативния финал и празаписаното аудио наред с други променени или съвсем нови детайли.

По думите на Питър Джоунс от студиото производител Dark Energy Digital, PS3 версията на Hydrophobia Prophecy, чието действие се развива в плаващ град, нападнат от терористи, срещу които се опълчва главната героиня и експерт по инженерни системи Кейт, "е в друга лига спрямо оригиналната версия", издадена под името Hydrophobia.

За сравнение, средноаритметичният рейтинг на Xbox 360 версията е 59/100 (по данни на Metacritic), този на PC версията -  64/100, а сред първите публикуваните рецензии за PS3 версията има оценки от 90/100.

Сподели.