След успеха на "Оглупели от любов", Ема Стоун и Райън Гослинг отново ще играят заедно

Pinterest LinkedIn +

След големия успех на "Оглупели от любов" (Crazy, Stupid, Love) с Райън Гослинг и Ема Стоун, сега режисьорите Глен Фикара и Джон Рекуа искат да съберат дуета отново заедно. Двамата режисьори са подписали договор за продукцията на Warner Bros. – Focus, а преговорите с двамата актьори вече са започнали, макар и да са във все още ранна фаза.

Focus ще разказва историята на опитен мотивационен лектор, евентуално в ролята ще влезе Гослинг, който се среща с новак в бизнеса – Ема Стоун, и между тях пламва искрата. Не е лесно обаче, за героите да са сигурни какви са намеренията на другия и докъде ще доведат действията му, в бизнес основаващ се на лъжи и креативност.

Проектът е все още в ранен етап от продукцията си, като евентуално ще тръгне по кината през лятото-есента на 2013 г. Преди това, както Гослинг, така и Ема Стоун ги очаква заета година.

Актьорът от "Drive: Живот на скорост" (Drive) и "Тетрадката" (The Notebook) има пред себе си два филма на Терънс Малик, като в Lawless заема главната роля.  Гослинг ще видим и в криминалната драма The Gangster Squad, където отново ще си партнира с Ема Стоун, както и Шон Пен, Джош Бролин и др.

Ема Стоун от своя страна я очаква завръщането на Marvel продукцията – "Невероятният Спайдър-Мен" (The Amazing Spider-Man), както и все още неозаглавена комедия, съставена от няколко кратки истории, където Стоун ще си партнира с Кейт Уинслет, Елизабет Банкс и Клоуи Морец.

Сподели.