След Кати Пери, и Lady Gaga с епизодична роля в The Simpsons

Pinterest LinkedIn +

Най-влиятелната личност на изминалите 12 месеца според Forbes – 25-годишната американска поп звезда Lady Gaga, записа участие в епизод на култовата анимационна поредица The Simpsons – най-дълго излъчваният ситком в американския ефир, чийто 23-ти сезон ще направи своята премиера в праймтайма на Fox на 25 септември.

Епизодът, озаглавен Lady Goes Gaga, ще бъде излъчен в САЩ през пролетта на 2012 г., а записите на дублажа са осъществени от изпълнителката, чието рождено име е Стефани Германота, в началото на август, разкриха продуцентите на шоуто.

Самата Gaga описва участието си в The Simpsons като "едно от най-готините неща, които съм правила в живота си. Аз записвам музика постоянно, но не ми случва всеки ден да правя дублаж, а техните персонажи са толкова достоверни и искрени, и диви, и забавни, че непрекъснато трябваше да си напомням колко неподправен е техният хумор. Това бе и основният ми стремеж – да не преекспонирам персонажа си и да бъда колкото се може по-искрена, четейки репликите си".

В Lady Goes Gaga току-що издалата нов сингъл (You and I) изпълнителка прави неочаквана визита в Спрингфийлд, за да се види с Лиса, която страда от емоционален срив и ниско самочувствие. Една от репликите й, с които се обръща към Мардж, е "ябълката не пада по-далеч от моето артистично дърво".

"От самия старт на The Simpsons винаги съм искал да привлека най-ярките личности на нашето време и тя е една от тях", коментира създателят на шоуто, Мат Грьонинг (Matt Groening). През годините като гост артисти в The Simpsons са се изявявали знаменитости като Тони Бенет, Лари Кинг, Майкъл Джексън, Sting, Том Джоунс, Елизабет Тейлър, Мерил Стрийп, Пол Макартни, Cypress Hill, U2, Елтън Джон, а само в последния 22-ри сезон - Green Day, Ръсел Бран, Хали Бери, Даниел Радклиф, Кати Пери (Katy Perry) и мн. др.

Сподели.