След Андрей, и Иван заряза жена си, вече живее с Ирина Сарачинова в "Драгалевци"

Pinterest LinkedIn +

Около година след развода на Андрей Арнаудов с красивата сръбкиня Даниела Янков, примерът му е на път да последва и верния му другар - Иван Христов.

Новината за раздялата идва около година след сватбата на последния с половинката му Вихра, от която има и дъщеричка Ава, а причината - новата любима на водещия, Ирина Сарачинова, която зрителите познават от рубриката "Най-добрата майка" в "Станция Нова".

След безброй слухове за случващото се между двамата, чието познанство датира от 11 години, те потвърдиха новината, разкривайки, че имат връзка от 5 месеца и възнамеряват да отстояват щастието и любовта си независимо от мнението на околните.

"Искаме да кажем каква е истината, защото иначе всеки ще си измисля, каквото иска и ще го разпространява, където иска. Отделно - искам с това да окуража онези, които не са щастливи във връзката си, да имат смелост и да подарят на себе си или човека до себе си възможността да потърси истинския.

Не съм търсила умишлено любовта, просто през годините хилядите съвпадения при мен и Иван явно са формирали еднакво усещане за живота и просто се случи", коментира Сарачинова пред "24 часа".

Самият водещ пък призна, че двамата отскоро живеят заедно под наем в апартамент в Драгалевци. Двойката обаче е съвсем наясно, че за децата им тепърва ще е нужна адаптация към случващото се и затова съвместният им живот се развива с по-бавни темпове.

Сподели.