Искаш "Ники Кънчев под наем"?! Първо "Разбий Иван и Андрей" по Нова телевизия!

Pinterest LinkedIn +

Него сме свикнали да виждаме винаги в костюм, а тях двамата - седнали зад бюро. Той задаваше въпроси и раздаваше чекове, а те настаняваха гостите си на меко канапе и ги засипваха с различни теми.

Тази есен обаче, всичко това ще се промени, защото емблематичните лица на Нова ТВ ще влязат в нови роли. Ники Кънчев ще смени строгия костюм със спортно-елегантна униформа в новото следобедно предаване "Ники Кънчев под наем", а популярните водещи буквално ще ни разкажат играта в телевизионното състезание "Разбий Иван и Андрей", което ще се излъчва веднъж седмично.

Всеки делничен ден Ники Кънчев ще се "дава под наем" на всеки, който има нужда от помощ и съдействие при разрешаването на даден проблем. От своя страна, водещият обещава да използва всичките си знания, умения и контакти, за да разреши случая и да улесни живота на хората. Ще пътува из града и страната със своя автомобил, ще разчита на армия от най-подходящите експерти, ще помага и ще дава ценни съвети на зрителите по всякакви теми и ще им спестява време, пари, нерви и усилия.

Иван и Андрей пък хвърлят ръкавицата към всички, които искат да се изправят срещу тях в една различна, невиждана досега и много забавна битка. Двамата сериозно ще трябва да наблегнат на физическата си подготовка и издръжливост, защото ги очакват какви ли не изпитания – ще покриват нормативи, ще разчитат на своята ловкост и сръчност, ще доказват знания в различни видове игри, а срещу тях ще може да се изправи всеки, които има куража да "разбие" водещите.

Освен че ще представят емблематичните лица на Нова ТВ в нова светлина, двете предавания си приличат и по още нещо – най-важните и ключови участници са самите зрители, които могат да се записват за участие още от 10 август.

Сподели.