Славин Славчев издаде първия си албум

Pinterest LinkedIn +

След три години работа победителят в "X Factor" и "Като две капки вода" Славин Славчев представи първата си самостоятелна музикална колекция, озаглавена "Нов път".

Албумът е резултат на сътрудничеството на Славин с лейбъла "Vintage Music Box", зад който стоят известните български музиканти Иван Христов, Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров и Теодор Янков.

"Нов път" включва 9 песни, създадени в съавторство между Славин и някои от най-добрите български композитори и текстописци - Константин Цеков, Живка Шопова, Румен Бояджиев и Даниела Кузманова.

"Албумът е записан на един от малкото реставрирани магнетофони в България. Този метод изисква изключителна музикална прецизност при изпълнението на всеки тон. "Нов път" е много специален проект за нас и е подарък за ценителите на музикалното изкуство", споделя музикалният продуцент Теодор Янков.

Обложка на албума "Нов път"

ТРАКЛИСТ
1. "Нов път"
2. "Пътник без багаж"
3. "Кръгла стая"
4. "Да не сме сами"
5. "Почакай я"
6. "Не е лесно"
7. "НРБ"
8. "Довчера"
9. "Само теб"

Албумът се разпространява на българския музикален пазар от "Virginia Records".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.