Слави Трифонов обяви война срещу Бойко Борисов

Pinterest LinkedIn +

Слави Трифонов официално "хвърли томахавката" срещу премиера Бойко Борисов.

В изданието на шоуто му в сряда (19 май), водещият и екипът му от сценаристи почти цял час "сипеха жупел" срещу медийния монопол на Ирена Кръстева и Корпоративна търговска банка, а също така и срещу управляваната от неофициалната половинка на Борисов, Цветелина Бориславова - СИБанк.

Скандалът тръгна в последните дни, след като справка показа, че 48% от финансовите средства на държавните фирми се съхраняват в КТБ, която финансира медийните покупки на Кръстева, а други 9% - в СИБанк.

Това моментално даде повод на Слави и компания да обвинят правителството, че стои в задкулисни игри с въпросните издания - "Телеграф", "Уикенд", "Монитор", "Политика" и т.н.


В последно време "Бойко" действително твърде често гостува на Слави...

Сценаристите отправиха покана към премиера да гостува в Шоуто на Слави, за да отговори на всички насъбрали се въпроси в последния месец, които и без това се увеличавали с всеки изминал ден.

Иначе неофициалната битка между Слави и Бойко Борисов стартира още преди изборите. Тогава бъдещият премиер обяви, че е поканил Трифонов в ГЕРБ, но това така и не се случило, тъй като шоуменът поискал 50% влияние в партията.

"В смисъл, че ако трябва да определим двама министри, единия го определям аз, другия - той", разкри тогава Борисов в интервю за Канал 3. Оттогава всъщност и отношенията между двамата поеха в негативна посока.

Още по темата:

Сподели.